“Love Songs” Dansk Danseteater på Gamle Scene

Der er dømt cool natklub på Gamle Scene i den glatte stil. Det begynder med diskret jazzklimpren og danserflirt med publikum fra scenekanten , så skrider Jazzdivaen Caroline Henderson ind på scenen i sølvlamé, løftet majestætisk af et par skyhøje stilletter – hun diverteres, lyset dæmpes og showet går i gang.

Flirten fra scenekanten fortsætter i danseforestillingen: Alle er ud på at score alle, og hvor der er to, der har fundet hinanden, er der altid en tredje på spil. Der er skyhøje spark og showdans i den hele store stil. Det er fryd at se så megen danseglæde og ønske om at trykke den af. En veloplagt Caroline Henderson viser at hun både teknisk og fortolkningsmæssigt magter sange, som man troede andre havde gjort urølige.

Dansemester Rushton har med “Love Songs” skabt en lykkelig sammensmeltning af jazzkoncert og danseforestilling, hvor de to kunstarter får lov til at brillere sammen og hver for for sig. En danseopvisning  og koncert, der er charmant og liflig som champagne med kort rus.  Den giver måske ikke varige mindelser, men virker godt som øjenfryd og ørekræs – en rigtig charmerende danse-koncert.

Hvis man er Hendersonfan, så er de op mod 500 kr ikke afskrækkende for 70 minutters underholdning, og man bør styrte til de virtuelle billetluger, hvor der kun er billetter til tilbage til søndag at få. Andre bare danseglade og måske ikke så rige, bør overveje Dansk Danseteaters  gratis-arrangementer med Spring Dance på Carlsberg i begyndelsen af juni eller Sommerdansen i Politigården i august.

Teaterbloggens vurderingTeaterbloggens vurderingTeaterbloggens vurderingTeaterbloggens vurdering 4 teatersæder

“Love Songs”,  Dansk Danseteater gæstespiller på Gamle Scene.
Det Kongelige Teater, Kongens Nytorv.
26-28. maj 2011 kl. 20. Samt 29. maj kl. 15.

Billetter

 

 

Skriv et svar