“Propaganda” gæstespil af gruppen Acrobat på Republique

Der er en vidunderligt livsbekræftende australske familie, der som truppen Acrobat igen besøger Danmark. Altid med gode nycirkusforestillinger, denne gang med etiketten  “Propaganda”. Forestillingen er på den ene side traditionel cirkusakrobatik med linedans, håndstand og reb. En manege tegnet på gulvet med stang i midten og rekvisitter udenfor. Acrobat har helt deres egen rå afbarberede stil.

Og så er der alt det mere eller andet, der retfærdiggør det lille ny i cirkusset: De kan noget med det store chok – et farefuldt element på vanvittigt højt akrobatteknisk niveau, som en stående baglæns salto, hvor manden pludselig hænger i fødderne i en rebløkke.  Det ser helt vildt ud ! Og den stemning af at paradokset er verdens vilkår: Titlen propaganda refererer til de modstridende formaninger, der kommer mellem numrene, som vel kan koges ned til at være ordentlig og sig selv: Man skal passe sin have (helst nøgen).  

Det er en dejlig forestilling, en times tid tager den og når jeg er lidt fedtet med teatersæderne, så er det fordi jeg synes billetprisen er for høj: rimelige billetter koster 200 kr for voksne og 80 kr for bøn. Knap 600 kr for en familie. Det er altså mange penge. Styrt ind og se forestillingen, hvis du er under 25 ellers vent til et større format kommer forbi.

Teaterbloggens vurderingTeaterbloggens vurderingTeaterbloggens vurderingTeaterbloggens vurdering 4 teatersæder

“Propaganda” gæstespil af gruppen Acrobat på Republique.
Spilleperiode: 9 november – 26 november, kl 20.00
Billetter.

Skriv et svar